Dolgunk a szennyvízzel!

Reklámfilm pályázat 12-16 és 16+ éveseknek

Gondolkoztál már azon, mennyi időbe, fáradságba és technológiai fejlesztésbe kerül, hogy a folyók, patakok, gondozott mederben folyjanak, a csapból jó minőségű vizet ihassunk és a vízi élőlények is jól érezzék magukat? Ha nem, tedd meg most! Következtetéseid eredményét várjuk egy figyelemfelkeltő kisfilmben.

Készíts reklámfilmet (max. 90 mp) arról, hogyan lehet az emberi tevékenység (ipar, mezőgazdaság, háztartás stb.) során keletkezett szennyvíz mennyiségét és károsanyag tartalmát csökkenteni! Gondolataidat oszd meg környezeteddel, szüleiddel, barátaiddal, osztálytársaiddal és velünk! Környezeted véleményét – ha lehet - építs be a filmbe!

 

 

 

 

Ha szeretnél részt venni pályázatunkon, regisztrálj itt! Az elkészült filmet töltsd fel a Youtube-ra, linkjét pedig add meg a pályázat kurzusának felületén:

12-16 év közöttieknek,     illetve 16 év fölött.

A film készítése során bármilyen eszközzel dolgozhatsz, (okos telefon, videó rögzítésére alkalmas fényképezőgép, stb.) és az elkészült anyagot bármilyen fájlformátumban feltöltheted (mpg, mpeg, mp4, vob, stb.).

Egyéni és alkotó csoport (max. 5 fő) pályamunkáit várjuk. Ha problémátok, vagy kérdésetek van, keressétek Pifkó Szerát a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

A legjobb alkotásokat díjazzuk, és elérhetővé tesszük itt a honlapon, a "Nézegető" menüpontban.

Beküldési határidő: 2017. március l0.

   Támogatóink:
     
        OVF logo 60px   DM logo 400x800      EGOM logo szines 1HU
 

 

 
    viziterv     pureco logo        bfnp lc        dinpi logo kicsi       logo bgyh        BNPlogo
      
    pilisi parkerdo        KISCELLI     nestle     eventhand     2016 sztaki logo kek